Ομάδες αυτογνωσίας

Η ομάδα αυτογνωσίας απευθύνεται σε καθημερινούς ανθρώπους που θέλουν να εκφράσουν και να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους, τους προβληματισμούς και τις δυσκολίες τους, που επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους.

Η ομάδα λειτουργεί μέσα σ’ ένα καθορισμένο πλαίσιο που περιλαμβάνει:
τον τόπο,
τον χρόνο,
τη διάρκεια των συναντήσεων,
τη συχνότητα αυτών,
την αμοιβή του συντονιστή.

Οι συναντήσεις της ομάδας γίνονται σε σταθερή μέρα και ώρα, ανά εβδομάδα ή ανά δεκαπενθήμερο. Διέπεται από κανόνες που αφορούν τη συνέπεια των μελών της, την τήρηση εχεμύθειας, τις προσωπικές σχέσεις μεταξύ τους και άλλα ζητήματα που συμφωνούνται στις πρώτες συναντήσεις της ομάδας και εξασφαλίζουν ότι θα εστιάσουμε μαζί στον στόχο της ομάδας.

Στην σημερινή εποχή που επωμιζόμαστε πάρα πολλές ευθύνες και παραμερίζουμε τις προσωπικές μας ανάγκες, είναι σημαντικό να αφιερώσουμε πολύτιμο χρόνο στον εαυτό μας, να δεχτούμε υποστήριξη από την ομάδα, να βρούμε διέξοδο στις συναισθηματικές δυσκολίες μας και να κατανοήσουμε καταστάσεις στη ζωή μας που φαίνονται αδιέξοδες, ώστε να είμαστε πιο λειτουργικοί στην καθημερινότητά μας.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες και κλείστε το ραντεβού σας. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 2392400942.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Θεραπεύτρια Ολιστικής Προσέγγισης

Η Φανή Αρπατζόγλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από πολύ μικρή ηλικία είχε πολλά ερωτήματα που δεν είχαν εύκολες απαντήσεις. Υπαρξιακές αναζητήσεις όπως από που ερχόμαστε σαν ψυχές, που πηγαίνουμε όταν πεθάνουμε, γιατί υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές στις ζωές των ανθρώπων.

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Θεραπεύτρια Ολιστικής Προσέγγισης

Μετά από ένα μεγάλο ταξίδι προσωπικής θεραπείας και αναζήτησης, σε συνδυασμό με πολυετή εκπαίδευση, δημιούργησα έναν ζεστό χώρο με αγάπη και φροντίδα, όπου με τις θεραπευτικές τεχνικές και παρεμβάσεις μου, αφουγκραζόμαστε μαζί τις βαθύτερες ανάγκες Σας, ώστε να ανακουφιστείτε σωματικά και ψυχικά και να επαναπροσδιορίσετε τη θέση Σας στη ζωή.