Συνεδρίες συμβουλευτικής

Στις ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής, σ’ ένα πλαίσιο  αμοιβαίας εμπιστοσύνης, εχεμύθειας, ειλικρίνειας, σε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον, θα εστιάσουμε σε θέματα που απασχολούν τον θεραπευόμενο. 

Θα εντοπίσουμε τις προσωπικές δυσκολίες, τις εμπλοκές, αλλά και τις κρυμμένες δυνάμεις του εαυτού του. 

Θα μάθει ο ίδιος να αναγνωρίζει τα συναισθήματά του και να τα εκφράζει. 

Θα διερευνήσουμε εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης των θεμάτων που τον αφορούν. 

Είναι η διαδικασία μέσα από την οποία το άτομο εξερευνά τρόπους να ξεπεράσει δυσκολίες, προσωπικούς προβληματισμούς και συνεπώς να αποτελέσει ένα στοργικό και δημιουργικό μέλος της ανθρώπινης κοινωνίας.

Οι συνεδρίες έχουν διάρκεια 60’ λεπτά και πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση για χρονικό διάστημα που θα συναποφασίσουμε, λαμβάνοντας υπόψη το αίτημα και τις ανάγκες του θεραπευόμενου.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες και κλείστε το ραντεβού σας. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 2392400942.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Θεραπεύτρια Ολιστικής Προσέγγισης

Η Φανή Αρπατζόγλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από πολύ μικρή ηλικία είχε πολλά ερωτήματα που δεν είχαν εύκολες απαντήσεις. Υπαρξιακές αναζητήσεις όπως από που ερχόμαστε σαν ψυχές, που πηγαίνουμε όταν πεθάνουμε, γιατί υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές στις ζωές των ανθρώπων.

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Θεραπεύτρια Ολιστικής Προσέγγισης

Μετά από ένα μεγάλο ταξίδι προσωπικής θεραπείας και αναζήτησης, σε συνδυασμό με πολυετή εκπαίδευση, δημιούργησα έναν ζεστό χώρο με αγάπη και φροντίδα, όπου με τις θεραπευτικές τεχνικές και παρεμβάσεις μου, αφουγκραζόμαστε μαζί τις βαθύτερες ανάγκες Σας, ώστε να ανακουφιστείτε σωματικά και ψυχικά και να επαναπροσδιορίσετε τη θέση Σας στη ζωή.